Lager 157 öppnar ny butik på nationaldagen

Varuhuset som vill "demokratisera" outdoorbranschen slår nu upp sin 41:a butik, i Skellefteå. I maj börjar rekryteringsprocessen för att hitta rätt personal.

På handelsplatsen Solbacken i Skellefteå, byggs just nu företagets fyrtioförsta butik, den fjärde längs Norrlandskusten.
– Skellefteå har varit inringad på vår etableringskarta i många år. Vi är riktigt glada att äntligen komma i mål. Vi hoppas förstås att vår djupgående kompetens och breda sortiment inom denim tillsammans med det genuina i vårt varumärke ska välkomnas av ortsbefolkningen, säger Stefan Palm, Vd Lager 157.
Portarna slås upp den 6 juni, på nationaldagen. Men innan dess arrangerar företaget en så kallad ”Start up” på orten den 8 maj, då rekryteringsprocessen inleds för de tjänster som ska tillsättas i den nya butiken.

Lager 157 ökar successivt sitt sortiment av outdoorplagg och träningskläder. Bland annat kunde man se det Lager 157-sponsrade elitlaget i Vasaloppet i mars, tävla i deras plagg.
Herde förvaltning ansvarar för uthyrningen av lokalerna och företrädare Gustav Pokorny är nöjd med att det är just Lager 157 som blir hyresgäst.
– Med etableringen stärks Solbacken ytterligare och Lager 157 kommer med sitt fina erbjudande öka handelsplatsens attraktion ytterligare, säger Gustav Pokorny.