Malmö FF tecknar avtal med 2XU

Den australiensiska kompressionsspecialisten 2XU har skrivit ett nytt samarbetsavtal för den kommande säsongen med allsvenska toppklubben Malmö FF.


Malmö FF tecknar avtal med 2XU
Så här snygga kommer Malmöspelarna bli under säsongen 2019.

Alla hängivna AIK:are och Djurgårdare där ute får blunda, för här kommer en blåvit fotbollsnyhet om Malmö FF. Skåneklubben har valt att teckna ett avtal för den kommande säsongen när det gäller produkter för spelarnas återhämtning, med australiensiska specialistföretaget 2XU.  
– Att optimera återhämtningen är en nyckel till allt vi gör i Malmö FF. Genom att använda 2XU:s tekniskt utvecklade produkter efter träningar och under resor ger vi spelarna möjligheten till att prestera på högsta nivå varje dag, menar Ben Rosen, fitnesscoach i Malmö FF.
Kroppen utsätts för stora belastningar under träning och match, som kan leda till slitna och trötta leder och muskler. För att kunna prestera på max måste återhämtningen fungera. Det är där som 2XU:s produkter kommer in i bilden. Deras ”återhämtningskollektion” innefattar produkter med graderad kompression, som ska bidra till att öka flödet av det venösa återflödet av blod till hjärtat – ökad genomströmning ger enligt 2XU bättre återhämtning för muskulaturen.
– Det ska bli oerhört kul att få hjälpa Malmö FF till nya framgångar kommande säsong både på internationell och nationell nivå, säger Johan Wennerlöf, Nordisk försäljningschef på 2XU, i ett pressmeddelande. 

Malmö FF tecknar avtal med 2XU
Framgångsrika MFF lämnar ingenting åt slumpen, nu satsar de på återhämtning för att nå nya framgångar.