Haglöfs blir titelsponsor för Freeride Days

Haglöfs satsar alltmer på att profilera sig inom utförsåkning. Nu går de in som titelsponsor för Åka Skidors Freeride days i Åre.

Outdoorföretaget Haglöfs tar alltfler steg in på det alpina området, med specialkonfektioner för bergsliv och till exempel topptursåkning. Nu pinkar de in ytterligare revir genom att bli titelsponsor för tidningen åka Skidors Freeride days. Haglöfs Amanda Kähler kommenterar:
– Att ta sig utanför liftsystemen och närmare naturen, på ett säkert sätt, kräver rätt utrustning men även kunskap och ödmjukhet. Haglöfs ÅkaSkidor Freeride Days ger dig hela paket. Under tre fullmatade dagar med inspiration, utbildning och pepp får du hänga på friåkarproffs och guider som visar dig den säkra vägen till andra sidan berget, ifrån liftar och värmestugor. Där snön är som bäst och naturupplevelsen som störst.
Haglöfs har ambitionen överlag att få fler människor ut i naturen.
– Ja, det handlar om passionen vi har för det vi gör, att se till att du ser bättre ut, mår bättre och presterar bättre i utrustning från Haglöfs. När man lägger ihop allt är vår vision ganska självklar: att inspirera folk att ta sig närmare naturen.  
Freeride days hålls i Åre 31 mars-3 april i år.