Stadium stänger ner Pulsebutik

Just nu är det slutförsäljning i Stadiums Pulsebutik i köpcentret Mall of Scandinavia i Solna, butiken ska snart läggas ner. Stadiums general manager Magnus Wåhlander svarar på Sportfacks frågor.


Stadium stänger ner Pulsebutik
Magnus Wåhlander, general manager på Stadium.

Mall of Scandinavia, i Arenastaden i Solna, är ett av de senaste nytillskotten på handelscentrahimlen. Stadium finns representerade med både en vanlig butik och en Pulse-butik. Men nu väljer man att stänga ner Pulse-butiken. Sportfack fick tag i general manager Magnus Wåhlander, som kommenterar beslutet:    
– Vi stänger Stadium Pulse i Mall of Scandinavia för att den helt enkelt inte har levererat på våra högt ställda krav. Det beror givetvis på ett par saker, där det främsta skälet är att läget inte var optimalt för konceptet och att vår Stadiumbutik, som ligger ett par meter bort, går så pass bra och täcker den service och det utbud som efterfrågas av kunderna. 

Kommer det att påverka själva Pulse-konceptet i stort?
– I vårt DNA ligger att ständigt utmana och testa, det har vi gjort bland annat med Stadium Pulse-konceptet och fått fin respons. Vi fortsätter därför resan på Kungsgatan där området runt omkring oss förstärkts ytterligare med nya butiker och koncept som andas aktiv livsstil, förklarar Magnus Wåhlander.
Mall of Scandinavia invigdes i november 2015 och ligger bara några minuter från Stockholms city. Köpcentret har i dagsläget totalt 224 butiker och restauranger. 

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="10636" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]