Skistar släpper egen klädkollektion

Skidoperatören Skistar släpper nu sin premiärkollektionen av egna klädmärket Eqpe. Prismässigt ligger kläderna i mellansegmentet.

Det är inte längre bara skidupplevelser som Skistar erbjuder sina nordiska kunder. Nu har de även lanserat en klädserie som är tänkt att fungera för all skidåkning och andra aktiviteter i fjällmiljö.  
– Skistars målsättning är att erbjuda barnfamiljer en aktiv och hälsosam fjällsemester och Eqpe är ett naturligt nästa steg. Ambitionen är att skapa skidkläder som håller över tid, både vad gäller stil och kvalitet, säger Mats Årjes, vd för Skistar.
Prismässigt positionerar man sig i mellansegmentet. Premiärkollektionen omfattar skidställ, jacka, underställ, goggles, strumpor, buff och mössa för både barn, junior och vuxna. Sportfack har klämt och känt på jacka och byxa, mössa, handskar, goggles och skjorta, samt lättvikstjacka.  
Kläderna kommer även synas under Alpina VM i Åre. Eqpe har utsetts till officiell klädleverantör och i samband med mästerskapen släpps en unik kollektion som kommer att bäras av samtliga 1 500 funktionärer. Försäljningen sker annars i Skistars konceptbutiker i Åre, Sälen, Vemdalen och Hemsedal, samt på Skistarshop.com samt eqpe.ski med frakt till Sverige, Norge och Danmark.

Skistar släpper egen klädkollektion
Prisnivåerna på kläderna kommer att ligga i mellanprissegmentet.