Rossignol fördjupar samarbetet med Martin Fourcade

Skidstjärnan Martin Fourcade blir Rossignols nya ansikte utåt, även på fler områden än bara skidåkning. Avtalet kommer att löpa under hela den fortsatta karriären och tre år ytterligare.

Rossignols vd Bruno Cercley har precis skrivit under avtalet med den franske skidskytten Martin Fourcade. Valet av just Fourcade förklaras med att han är den perfekta förebilden för varumärket Rossignol för sin prestation, trovärdighet och dagliga passion för sporten. Det nya är att Fourcade även kommer vara delaktig i Rossignols lansering av sina nya produktområden cyklar, streetwear och skor, förutom de rena sportkollektionerna. Den femfaldige olympiske mästaren kommenterar samarbetet:
– Skälet till att jag vill förknippas med Rossignol går mycket djupare än bara ren marknadsföring. Jag har vunnit alla mina stora segrar på Rossignols produkter. När Bruno Cercley och jag pratade om att fördjupa samarbetet kändes det naturligt, jag känner mig hemma i den här familjen, säger Martin Fourcade i ett pressmeddelande.