Skeppshults nya elcykel – så ser den ut

Ett av få varumärken med cykeltillverkning kvar i Sverige, Skeppshult, presenterar en av sina sin stora nyheter för 2019: en helt ny elcykel.

Nya Skeppshult Pro El, som modellen heter ska enligt Skeppshult själva ”vara Pro rakt igenom”. Med det menar varumärket att alla detaljer och komponenter ska vara av högsta möjliga kvlitet. Och visst blir det mycket cykellyx med Skeppshult Pro El. Drivlinan utgår från Shimanos nya, mer kompakta Steps 6100-system med ett rammonterat batteri på 418 Watt. Den driver ett 8-delat Alfine baknav med inbyggd Di2-låda.
Skeppshults nya elcykel – så ser den ut
Shimano Steps 6100 med rammonterat batteri på 418 Watt.

Även i en så pass liten detalj som belysningen så väljer Skeppshult lite finare komponenter. Här är det en MR4-belysning från Herrmans som kommer att lysa upp vägen.

Pro kommer som både dam- och herrmodell och lanseras våren 2019.

Men smakar det så kostar det. Nya Skeppshult Pro El kommer att ha ett rekommenderat utpris i butik på 30 000 kronor.

Skeppshults nya elcykel – så ser den ut
Skeppshult Pro El kommer i en dam- och herrversion.

Relaterat företag i Sportregistret

  • PowerFactory Nordic

    PowerFactory Nordic är ett grossistföretag som distribuerar tillbehör, reservdelar och personlig utrustning inom kategorierna; Cykel, Moped, Mc, MX & ATV. Med fokus på kända varumärken, samt flertalet starka agenturer i portföljen.

  • Shimano Nordic AB

    Shimano Nordic AB är ett grossistföretag för delar och tillbehör för cykel och fiske, med flera starka agenturer. Leverans till Sverige, Island, Finland, Norge och Danmark året runt från centrallager i Holland.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="10807" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]