Gear of the year: Var med och nominera din favorit

Det är dags att nominera till Gear of the Year 2018 – var med och rösta fram årets bästa produkter och varumärken inom sport- och outdoorbranschen.

Ni startar nomineringsprocessen för de olika kategorierna – årets produkt, årets varumärke, årets svenska varumärke, årets innovation, årets nykomling och årets miljömärke. Och glöm inte att produkten du nominerar måste ha sålts i Sverige under 2018.

För att nominera klickar du på länken nedan och väljer kategori som du vill nominera till. Du får gärna nominera i flera kategorier om du vill. Vi vill ha dina nomineringar senast den 16 november. Du kommer att kunna rösta på finalisterna på sportfack.se från den 7 januari 2019. Då publiceras de tre nominerade i varje kategori i Sportfack nr 1. Vinnarna utses vid en ceremoni i samband med Ispo Academy i april, 2019. 

Ta chansen! Gå in och nominera nu via länken nedan. OBS! Dela gärna den här länken med dina kollegor eller nätverk så att de kan få åtkomst till enkäten. Du kan till exempel skicka länken i ett e-postmeddelande eller använda den på din hemsida:

https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=SGHGKF8Y9K91

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="10814" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]