Puma släpper ny Kenzakollektion

Det blir den tredje i raden och bygger på en hård look i mjuka material. Plaggen har klar streetstylekänsla och visar bland annat att sammetstrenden fortsätter.

Plaggen i höstserien kommer att finnas tillgängliga i en begränsad upplaga och säljs enbart i Stadiums fysiska och digitala butiker, från och med den 4 oktober.
– Kollektionen är väldigt street, avslappnad och cool med roliga detaljer som mesh, sammet och sidenband. Och stora loggor. Färgerna som dominerar är svart och burgundy. Plaggen kan bäras ihop för den perfekta streetlooken, men kan också stylas med andra plagg, säger Kenza Zouliten.
Redan för ett år sedan var Kenza ansiktet utåt för Pumas kampanj och i februari 2018 lanserades den första Kenza x Puma-kollektionen på Stadium. Målet var att skapa en sportig känsla med blommiga inslag. Nu i höstplaggen syns även mörkare färger, som burgundy. 
– Jag är väldigt peppad, så klart, på den här kollektionen och hoppas verkligen att den ska tas emot lika bra som vårens kollektioner. Det är en jäkla massa attityd med fokus på streetwear. Man ska känna sig tuff och samtidigt bekväm. En välbehövlig kombination för mörka höstdagar, fortsätter Kenza. 
En av Kenzas egna favoriter är den svarta Puma x Kenza hoodien med mesh, logga och vita stripes. Den tredje kollektionen säljs hos Stadium i Sverige, Finland och Tyskland. 

Puma släpper ny Kenzakollektion
Ett par av Kenzas personliga favoritplagg.