Nordic Trade satsar på längd (igen)

Efter ett antal år med cykelfokus går grossistföretaget Nordic Trade åter in i längdbranschen, den här gången med produkter från det finska varumärket Yoko.

Yoko har ett stort antal längdskidprodukter som stavar, skidor och tillbehör. Bland annat Optigripskidorna som är tänkta att locka helt nya skidåkare. Det är en produktgrupp som Nordic Trade gillar.
– Fokus kommer inte att ligga på eliten i första hand utan det är bredden vi vill åt. Dessutom har Yoko ett väldigt intressant stavprogram som jag tror vi kan göra något bra med på sikt, säger Fredrik Heikki på Nordic Trade.
– Vi är mycket nöjda att ha fått Nordic Trade som partner för ett mångårigt samarbete där de sköter distributionen av våra innovativa produkter i Sverige, säger Yokos vd Jani Gustafsson.
Nordic Trade är ett grossistföretag med bas i Sälen som grundades 1984 och som idag har en varumärkesportfölj som inkluderar varumärken som Ridley och Rudy project.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Nordic Trade DG AB

    Nordic Trade har bedrivit verksamhet sedan 1985. Distributör av noggrant utvalda produkter med hög kvalitet inom Längdskidor, Cykel och Löpning

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="11097" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]