De vann Gear of the year

För alla er som missade Gear of the year-utnämningarna nyligen på Ispo Academy-dagarna i Stockholm så vill vi gärna ge vinnarna lite extra uppmärksamhet i en kort sammanfattning. Det är de värda.

Årets produkt – Crescent Elina, aldrig tidigare har en ny sorts produkt hyllats så av både användare och politiker som elcykeln.

Årets varumärke – Giro, som med både stil och funktion samt en avslappnad marknadsföring har tagit oss med storm.

Årets svenska varumärke – Fjällräven, kombinerar ett gediget arv med kunskap och nyfikenhet. Dessutom älskas de av både gamla som unga.

Årets innovation – Burton step on, ibland kommer det fram produkter som förändrar allt. Att klicka i istället för att sitta ner vinner varje dag i veckan i backen.

Årets nykomling – On Running, ett litet företag som med en stor idé, en revolutionerande löparsko, slår de stora företagens små idéer.

Årets miljömärke – We are spin dye, alltfler företag vill använda Spin dyes trådlösning i sina kläder, genom att färga tråden istället för tyget vinner miljön, och vi själva, massor.

För bilder och motiveringar i sin helhet finns alla vinnarna publicerade i senaste Sportfack, nr 4, som finns ute nu i dagarna.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Burton

    Jake Burton Carpenter grundade Burton Snowboards från sin lada i Vermont år 1977 och har ägnat resten av sitt liv åt snowboardåkning. Sedan grundandet har Burton haft en viktig roll när det kommer till att få snowboardåkning att växa från en bakgårdshobby till en sport i världsklass genom att skapa banbrytande produkter, stödja ett team av åkare och sätta press på semesterorter att tillåta snowboardåkning. Idag designar och producerar Burton marknadsledande produkter för snowboardåkning och utomhusaktiviteter. Burton Snowboards är ledande när det gäller hållbarhet inom utomhus- och vintersportbranscherna och har som världens första snowboardföretag belönats med B Corporation®-certifieringen. Burton är privatägt av Donna Carpenter och har sitt huvudkontor i Burlington, Vermont i USA och kontor i Österrike, Japan, Australien, Kanada och Kina.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="11179" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]