Två sponsornyheter

Sergio Garcia har bytt klubb- och bollmärke, och CCM firar 40 år ihop med Djurgården Hockey.

Callaway // Sergio Garcia
Den regerande Mastersmästaren Sergio Garcia har bytt klubbor och boll. Från och med årsskiftet spelar han med Callaways utrustning.
Sergio har valt att spela med en Epic driver, Apex järnklubbor, Mack Daddy 4 wedgar, Odyssey putter och Chrome Soft boll.

CCM // Djurgården Hockey
CCM och Djurgården har förlängt sitt samarbete i ytterligare fem år, vilket gör att de kommer att kunna fira 40 år tillsammans. Första avtalet skrevs redan 1983, så det här samarbetet tillhör nog de längre i svensk sporthistoria.
– Som marknadsledande inom svensk hockey är det viktigt att jobba med de bästa lagen, de som inspirerar flest spelare. De som jobbar med bredd, dam, ungdom och med nyrekrytering. Det gör de genom att ha bra spelare och driva integrationsprojekt som ”Ishockey för alla” där vi är en stolt partner, säger Robert Zaring marknadschef på CCM.

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="11465" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]