CCM bygger varumärket med gräsrotslag

CCM är väldigt aktiva med att engagera sina kunder och knyta dem till märket. Senaste kampanjen heter Team CCM.

Team CCM är en kampanj som främst körs i sociala medier. Frontfigurerna i kampanjen är Sidney Crosby, Connor McDavid och Brent Burns, och de fungerar också som lagkaptener i de tre lag som du kan hamna i när du går med i Team CCM.

Du får börja med att svara på en hel del frågor om dig och ditt hockeyspel, och utifrån dina svar blir du tilldelad en kapten av de tre ovan. Sedan får du via en app eller hemsida tips av din lagkapten som gör dig till en bättre hockeyspelare. Du får också exklusiva bilder och filmer, och då och då dyker några andra av CCM:s stora stjärnor upp med tips och peppande meddelanden.

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="11892" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]