Bergans erbjuder event och resor

Det norska outdoorföretaget Bergans har förvärvat eventbolaget Fram Expeditions. Med förvärvet vill Bergans nu ge sig in i rese-och eventbranschen.

Det norska eventbolaget Fram Expeditions har specialiserat sig på exklusiva äventyrsresor till arktiska miljöer och till höga berg. Bolaget grundades år 2012 av bergsklättraren Cecilie Skog och äventyraren Björn Sekkesäter. I och med att Bergans nu köper eventbolaget Fram Expeditions startar man ett eget bolag, Bergans Turglede AS. Fram Expeditions kommer att införlivas i det nya bolaget.

Bergans kommer att fortsätta med den verksamhet som Fram Expeditions startat men också att utöka utbudet med enklare turer och naturresor och event. Både Cecilie Skog och Björn Sekkesäter kommer att tillsammans med Bergans egna ambassadörer att aktivt delta som guider och inspiratörer i det nya bolaget. Verksamheten är planerad att dra igång redan till hösten.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Bergans Nordic AB

    Försäljning och lagerhållning av Bergans of Norway. Sortimentet: friluftsliv, fjällsport, skidåkning, lifestyle, barn och ungdom, sovsäckar, tält ryggsäckar och bärstolar. Ally hopfällbara kanoter.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="11882" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]