Mizuno skopartner i Stockholm Tunnel Run

Mizuno har gått in som officiell skopartner till Stockholm Tunnel Run. Loppet kommer att gå i den nya pendeltågstunneln under Stockholm, eller rättare sagt i en servicetunnel bredvid järnvägsspåret, lördagen 25 mars.

Mizuno kommer att visa upp sina produkter för tävlande när de hämtar ut sin nummerlapp vid nya pendelstationen vid Odenplan i Stockholm. Då finns även 2XU på plats som är officiell klädleverantör till loppet.

– Mizuno har sedan 1906 byggt upp ett mycket starkt varumärke med spetskompetens och strävar alltid efter att tillverka produkter som ökar prestationsförmågan, ökar idrottsglädjen och har en fantastisk komfort och unik funktion. På Tunnelrun 2017 deltar Mizuno som stolt partner på skor, säger Linus Karlsson, ansvarig för Mizunos verksamhet i Sverige. Vi ser väldigt mycket fram emot att träffa såväl vana Mizunolöpare som nya i samband med Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017! 

Lidingöloppet arrangerar Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017 som genomförs den 25 mars 2017. Loppet är ca 7,6 km långt, varav 6 kilometer är belägen under mark i den nya tunneln vid Citybanan. Loppet har plats för ca 40.000 löpare, starten går vid Karolinska Institutet och mål sker på Medborgarplatsen på Södermalm. Medarrangör är Midnattsloppet. 

 

 

 

Sportregistret - Relaterat företag