Ecoride firar och uppgraderar

Elcykelföretaget Ecoride fyller 10 år i år. Samtidigt uppgraderar företaget batteristandarden på sina cyklar och lanserar tre nya modeller med mittmotor från Shimano.

Förra året var ett otroligt starkt år för det svenska elcykelföretaget Ecoride. Omsättningen ökade med 50 procent i Sverige och efterfrågan på företagets produkter var stort. Det är en av orsakerna till att Ecoride också rekryterat en ny säljrepresentant för Stockholm och norra Sverige.

­- Det gör vi för att öka vår närvaro ute i butikerna. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra återförsäljare både kvalitet och kunskap. Vi vill att återförsäljarna ska kunna våra produkter då blir det också enklare för dem att förklara produkterna för kunderna, säger Martin Eldh, försäljningschef på Ecoride.

I år firar Ecoride 10 år i branschen och lanserar flera nyheter. Bland annat gör företaget en uppgradering av  batteristandarden på sina cyklar och lanserar också tre nya modeller med Shimano Steps-mittmotorsystemet.

– Vi har lyssnat på konsumenterna för att förbättra våra produkter. Med den nya batteristandarden kommer både räckvidden och effekten på våra elcyklar att öka, konstaterar Martin Eldh.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Shimano Nordic AB

    Shimano Nordic AB är ett grossistföretag för delar och tillbehör för cykel och fiske, med flera starka agenturer. Leverans till Sverige, Island, Finland, Norge och Danmark året runt från centrallager i Holland.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="12403" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]