Tennis Fashion tar hand om RS Tennis

RS Tennis är Robin Söderlings märke som startade med bollar och nu omfattar även strängar, grepp och tillbehör. Från årsskiftet är det Tennis Fashion som har hand om märket i Sverige.

Tennis Fashion tar från 1 januari 2017 över distributionen av RS Sports produkter i både Sverige och Danmark. RS Tennis har utvecklat tennisbollar och tennisaccessoarer med förre världsfyran Robin Söderling som ansvarig för all produktutveckling och som kvalitetsgarant. Introduktionen i Sverige har varit succéartad och RS-bollen Black Edition har idag en marknadsledande position på den svenska marknaden. 

RS Tennis har även lanserats i ytterligare ca 45 andra länder. Nu vill Robin och hans team fokusera på att bygga vidare på sitt varumärke och utveckla produktportföljen samt fortsätta etableringen av RS Tennis på den internationella marknaden och lämnar därför över försäljningen till Tennis Fashion.

– När vi nu känner oss mogna för att satsa hårdare internationellt är Tennis Fashion den perfekta partnern att ta över och vidareutveckla försäljningen i Sverige och Danmark, säger Magnus Alsterback, Partner på RS Tennis. Tennis Fashion har med sin i övrigt starka produktportfölj, Prince och Nike Tennis, en marknadsledande position och ett mycket starkt fäste hos racketspecialister, sportfackhandlare och hos klubbar.

– Vi har noggrant följt RS Tennis utveckling de senaste åren och är djupt imponerade av det arbete som de har gjort och vi är enormt stolta över att från 1 januari 2017 få representera varumärket på den svenska och danska marknaden, säger Hans Larsson, Partner på Tennisfashion AB. Vi är helt övertygade om att vi gemensamt kommer att lyfta både RS Tennis och Tennis Fashion till nya nivåer.

Niklas Anderzén tillträder som ny säljansvarig på Tennis Fashion med ansvar för tennisdivisionen.