Nominera Årets Affärskvinna

Det är dags att nominera till Svenskt Sportforums utmärkelse Årets Affärskvinna. Gör det idag eller allra senast 15 december.

Årets Affärskvinna är en utmärkelse som Svenskt Sportforum och det kvinnliga nätverket Divas har startat för att lyfta fram duktiga kvinnor i sportbranschen. Priset har delats ut sedan 2011 och enligt kriterierna ska priset gå till en kvinna som:

  • verkar affärsmässigt inom den svenska sportbranschen.
  • har uppnått mycket goda resultat i sin verksamhet och/eller som genomfört förändringar som kommer att ha stor positiv betydelse för företagets fortsatta tillväxt och lönsamhet.
  • främjat andra kvinnors karriärmöjligheter i det företag man verkar på.

 

Vem som helst kan nominera en kvinna till priset. Nomineringen görs via ett formulär som finns här. Nomineringar tas emot fram till 15 december. En jury tittar på alla ansökningar, väljer ut tre finalister och utser sedan en vinnare.

Tidigare vinnare har varit:

2015: Janicke Blomsnes, vice VD, XXL Sport AB
2014: Ulrika Lundgren, logistikchef, Sportamore AB
2013: Tina Rolén, marknadsdirektör, Adidas AB
2012: Kajsa Claesson, försäljningschef, Stadium AB
2011: Eva Karlsson, VD, Houdini Sportswear AB

Nominera Årets Affärskvinna
Janicks Blomsnes från XXL är den senaste vinnaren av Årets Affärskvinna.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Svenskt Sportforum

    Vi påverkar, skapar förutsättningar och bidrar till en sund branschutveckling och en aktiv fritid för svenska folket. Svenskt Sportforum är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport- och ...