JO Sport distribuerar Kask

Det svenska möss-och underställsmärket Kasks produkter kommer i fortsättningen att tas hand om av JO Sport. För Kask innebär samarbetet bland annat att företaget kan växla upp vissa delar av sitt sortiment.

Kask är utan tvekan Kaj Zackrisson och Sverre Liliequist. De båda friåkarna startade företaget redan år 2001 mest som ett roligt sidoprojekt för att sälja mössorna de själva stickade när de satt och väntade på flygplatser runt om i världen. De första åren var upplagorna så små att de sålde slut på bara några veckor och killarna kunde igen koncentrera sig på skidåkningen.

Så småningom växte verksamheten och kollektionerna och flera produkter började produceras. Idag tillverkar Kask både merinouderställ, goggles, solglasögon, tröjor och strumpor och finns i över 15 länder. Ambitionen är fortfarande att utöka kollektionerna med nya produkter som rör både huvud och hals.

För JO Sport fyller Kasks produkter den lucka som uppstod när mössmärket Bulas distrubution i Sverige övertogs av Active Brands. För Kask betyder samarbetet med JO Sport att de kan ta del av företagets höga kunskap och goda servicenivå på den svenska marknaden.  

Sportregistret - Relaterat företag