Asics letar ny butikslokal i Stockholm

Asics Sverige letar efter nya lokaler för både sin butik och sitt kontor. Ännu har de inte hittat vad de söker men redan nu stänger de sin butik i centrala Stockholm.

 

 

 

Asics har precis stängt sin butik vid Norrmalmstorg i Stockholm. Anledningen är att de letar efter en ny lokal och de nya hyresgästerna ville komma in så fort som möjligt. Så istället för att vänta till dess att de hittat rätt lokal så stänger de butiken redan nu och letar vidare.

Asics letar samtidigt efter ny lokal för sitt kontor och showroom i Stockholm eftersom de har vuxit ur nuvarande lokaler. Planen är att hitta någoti centrala Stockholm inom kort.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • ASICS Sverige AB

    ASICS Sverige AB säljer och marknadsför ASICS, ASICS Tiger och Onitsuka Tiger i Sverige.

    ASICS - Anima Sana In Corpore Sano, betyder “en sund själ i en sund kropp.” Det är en gammal latinsk fras som ASICS namn härstammar från och är fortfarande den grundläggande plattform som varumärket bygger på. Företaget startades i Kobe, Japan, 1949 av Kihachiro Onitsuka och är nu en ledande designer och tillverkare av skor, kläder och tillbehör för olika former av fysisk aktivitet.

    Kopplingen mellan kroppens och själens välmående har alltid varit en grundpelare i ASICS verksamhet, vilket syns tydligt i kampanjen I Move Me. Målet är att inspirera människor att röra sig mer och njuta av den fysiska och psykiska nyttan med motion och träning. ASICS mission är att få människor att röra på sig – på ett sätt som passar just dem.

    För mer information besök gärna asics.se.