Elan satsar på skicross

Elan gör en satsning på skicross och i deras satsning får tre unga, svenska åkare chansen. Det är Victor Sticko samt bröderna Erik och David Mobärg,

Skicross får allt mer uppmärksamhet och det är lätt att förstå eftersom det är en väldigt bra TV-sport. Det är en kamp man mot man, eller kvinna mot kvinna, där det är väldigt enkelt att se vem som vinner.

Skidmärket Elan gör en satsning på skicross och eftersom Sverige har visat att de kan fostra bra skicrossåkare har de plockat upp tre unga, svenska åkare i sitt team. Det är Victor Sticko som är en del av det svenska världscuplaget, Erik Mobärg som tävlar i europacuplaget samt hans bror David som är med i juniorlaget. Meritmässigt är David bäst av de tre med en silverplats på junior-VM.

Alla tre har valt att åka på Elans stroslalomskida GSX World Cup med en svängradie på 27 meter.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Wänerstedt AB

    Vårt motto är: Att leverera tidsenliga sport- och fritidsartiklar där konsumenten får mycket för pengarna. Leverans sker från eget lager i Götene.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="13055" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]