Finalisterna i Årets Affärskvinna

Nu är det klart vilka tre som är finalister till priset Årets Affärskvinna inom svensk sportbransch. Vinnaren presenteras 24 februari tillsammans med utdelningen av Gear Of The Year.

Priset Årets Affärskvinna inom svensk sportbransch delas ut för femte gången och årets tre finalister är:

Ammi Schaffler, vd och eldsjäl för nykomlingen SmellWell. På bara tre år har hon tagit odördödaren från idé till 150 000 sålda par.

Victoria Appelqvist, marknadsdirektör på Stadium. Hon utsågs av tidningen Resumé till bästa marknadschef inom sport och har sett till att Stadium alltid är synligt i mediebruset.

Jannicke Blomsnes, vice vd XXL Sport & Vildmark. Jannicke har gått den långa vägen från säljledare till butikschef till driftschef i Sverige och nu vice vd och utbildningsansvarig för hela XXL

Kriterierna säger att vinnaren ska verka på ett företag inom den svenska sportbranschen, ha uppnått mycket goda resultat i sin verksamhet och även främjat andra kvinnors karriärmöjligheter i det företag hon verkar på.

Vinnaren kommer att avslöjas den 24 februari, då kommer även vinnarna i Sportfack Gear Of The Year att presenteras. Platsen är Egmont Publishings lokaler på Pyramidvägen 7 i Solna och vi startar klockan 16.00 och håller på i ett par timmar. Du anmäler dig genom att maila till Claes Forsberg på Svenskt Sportforum. 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Svenskt Sportforum

    Vi påverkar, skapar förutsättningar och bidrar till en sund branschutveckling och en aktiv fritid för svenska folket. Svenskt Sportforum är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport- och ...