Ska Adidas sälja sin hockeydivision?

Just nu ryktas det om att Adidas kommer att sälja sin hockeydivision med CCM och Reebok Hockey. Anledningen skulle vara att Adidas vill fokusera på sina kärnområden löpning, träning och lagsport.

En eventuell försäljning av CCM och Reebok Hockey skulle gå i linje med Adidas försäljning av Rockport för ett år sedan och deras avsikt att sälja delar av sin golfdivision med Adams och Ashworth.

Reebok köpte CCM, och svenska Jofa, 2004 och blev i sin tur uppköpta av Reebok 2006. Tillsammans med Bauer Hockey dominerar de den globala hockeymarknaden.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="13612" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]