Robert Olsson ny Senior Designer på Haglöfs

Haglöfs har rekryterat flera nyckelpersoner under hösten och senaste förvärvet är Robert Olsson som blir Senior Clothing Designer.

Robert Olsson var på 90-talet en av Sveriges största friåkningsstjärnor på skidor och på toppen av sin karriär började han designa plagg åt Peak Peformance. Projekt blev till heltidsdesigner åt Peak Performance men nu är det alltså dags att byta uppdragsgivare.

– Haglöfs är ett fantastiskt varumärke med en organisation som har samma passion för outdoor som jag har, säger Robert Olsson. När jag fick Haglöfs färdplan presenterad för mig kände jag direkt att jag både kan och vill vara med och bidra till att utveckla Haglöfs varumärke framöver.

Robert tillträder sin tjänst på Haglöfs i mitten av november så det kommer att dröja till sommaren 2017 innan vi får se resultat av hans arbete.

– Vi har ett fantastiskt designteam som nu får en manlig kollega på klädsidan med en bred erfarenhet av att designa tekniska kläder, säger Peter Fabrin som är vd på Haglöfs. Roberts bakgrund och attityd passar väldigt väl in i den riktning Haglöfs har tagit för framtiden. Jag hälsar honom varmt välkommen ombord.

Robert Olsson är dessutom inblandad i det svenska gogglesmärket Spektrum som utsågs till Årets Nykomling i Sportfack Gear Of The Year 2014.

 

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="13733" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]