MacAskill kör med Endura

Den skotska mountainbikecyklisten Danny MacAskill kommer i framtiden att använda Enduras konfektion. MacAskill har blivit världsberömd tack vare sina filmer på Youtube där han utför spektakulära tricks på sin cykel.

För Endura är samarbetet med MacAskill ett naturligt steg. De har båda sina rötter i den skotska myllan och är båda stolta över sitt ursprung. För MacAskill representerar Endura också kvalitet vilket härstammar redan från den tiden då han själv fortfarande jobbade i en cykelbutik. MacAskill kommer också att ingå i företagets utevecklingsteam och delta aktivt i produktutvecklingen av nya plagg.

Den 29-årige skotten är en hett eftertraktad samarabetspartner och reklampelare. Hans senaste video har setts av över 30 miljoner personer och han är ständigt på resande fot och uppträder på olika events världen över. Förutom Endura sponsras MacAskill bland annat av Red Bull, svenska Poc och cykeltillverkaren Santa Cruz.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="13996" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]