Hopfällbara flaskor

Roswi har utökat sitt sortiment med varumärket Hydrapak. Hydrapaks största fokus ligger på att skapa vätskelösningarna till alla tänkbara aktiviteter.

Med smart design och egna materialval skapar de lösningar som är enkla att använda och som ger hög funktion.

Med input från cyklister, löpare, skidåkare och paddlare har Hydrapak utvecklat sina produkter och senaste exemplet är den hopfällbara flaskan Stash som bara blir en bråkdel av storleken när den är tom.

De har också vätskeblåsorna som passar alla olika ryggsäckar som är förberedda för en vätskeblåsa. Plus små Soft Flask hoptryckbara flaskor som finns i storlekar från 150 ml och som passar utmärkt för att få med sig en liten mängd vätska eller en stor mängd energigel ut på löpturen/vandringen.

– Vi glädjer oss såklart för detta nya samarbete och kan se att Hydrapak fyller ett hål på marknaden idag med sina innovativa och smarta lösningar, säger Michael Carlander på Roswi AB.

 

Hopfällbara flaskor
Mjuk flaska att hålla i handen under löpturen.
Hopfällbara flaskor
Vätskeblåsa

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.