2117 prisat i Österrike

2117 har utsetts till en av Österrikes tio bästa leverantörer av branschtidningen Sportfachhandel. Bra gjort med tanke på alla starka skidmärken i landet.

Det var på Österrikes motsvarighet till Swesport, ÖSFA, som tidningen Sportfachhandel och branschorganisationen VSSÖ delade ut priser till de bästa leverantörerna under 2014. Undersökningen påminner om Sportfacks undersökning Årets Leverantör med kriterier som leveranser, reklamationer, säljkår, kundsupport med mera.

Tre vinnare koras i kategorierna hårdvara, konfektion och tillbehör och dessutom prisas ytterligare sju utan inbördes ordning som en av de tio bästa leverantörerna. Enda svenska varumärke bland de tio bästa i Österrike är 2117 of Sweden.

– Vi är väldigt stolta över vårt Österrikiska team som har gjort och gör ett fantastiskt arbete, säger Linus Karlsson som är internationell försäljningschef på 2117 of Sweden / Wänerstedt. Vi är också väldigt glada över att 2117 of Sweden vinner priser på en så tuff marknad som Österrike och att vi står oss så bra internationellt.

Vinnare av hårdvara blev Atomic, av konfektion Löffler och av tillbehör Zanier.

Bland övriga märken som tog en topp-10-placering kan nämnas bland andra Oakley, Odlo, Marker/Völkl och Stöckli.

Omsättningen för 2117 i Österrike uppgår till runt 25 miljoner kronor.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Wänerstedt AB

    Vårt motto är: Att leverera tidsenliga sport- och fritidsartiklar där konsumenten får mycket för pengarna. Leverans sker från eget lager i Götene.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="14227" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]