Snart igen dags för Cykelakademin

För andra året i rad arrangerar FOG ( Cykelfabrikant-och Grossistföreningen) sin Cykelakademi. Där ges gratis information, undervisning och tips till cykelhandlarna om både produkter och försäljning.

Cykelakademin vänder sig till personer som jobbar i cykelbutiker med försäljning, med reparationer och med service. Det har redan länge varit känt inom branschen att både cykelhandlarna och de anställda önskar och behöver utbildning i sådana frågor. Därför arrangerades Cykelakademin för första gången förra året. Till de fyra utbildnings-och inspirationstillfällena kom då över 200 cykelhandlare från hela landet.

– Jag är omåttligt glad att vi överträffade vår målsättning. Vår ambition är att det här ska bli ett årligen återkommande arrangemang , sa Joakim Stenberg, projektchef för Cykelakademin när den avslutades förra året.

Nu har det alltså blivit dags igen för Joakim Stenberg och FOG att arrangera tre stycken akademidagar, en i Göteborg, en i Malmö och en i Stockholm. På plats som föreläsare och utbildare finns i år bland annat Mattias Göransson från Shimano, Martin Silberg från Vartex och Tommy Lager från Duells. Det finns fortfarande platser lediga till Cykelakademin som börjar den 28 februari i Göteborg.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Vartex AB

    Vår affärsidé är att verka som rikstäckande grossist i hela tvåhjulssektorn, dvs cykel, moped, mc, samt motionsredskap.

  • Shimano Nordic AB

    Shimano Nordic AB är ett grossistföretag för delar och tillbehör för cykel och fiske, med flera starka agenturer. Leverans till Sverige, Island, Finland, Norge och Danmark året runt från centrallager i Holland.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="14419" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]