Skridsko för finlirarna

Hos Backcountry Equipment är det glada miner efter några veckor med fantastiska skridskoisar. Och så har den en spännande skridskonyhet för nästa vinter.

Sällan har Sverige haft så fina skridskoisar som runt nyåret och det märktes direkt på försäljningen. Backcountry Equipment, som är en av de större leverantörerna på långfärdsskridskor i Sverige, berättar att deras försäljning de fyra första dagarna i år motsvarade hälften av vad de sålde under hela januari förra året.

Den stora nyheten för nästa vinter är Zandstra NIS som är en skridsko som har Rottefellas nya bindningssystem NIS som gör det möjligt att flytta bindningen i längsled utan verktyg för att hitta rätt position på skridskon.

Zandtsra skridskor levereras med en radie på 35 meter som är ganska lång men det är medvetet för att få en stabil skridsko.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Tracks & Trails

    Backcountry Equipment AB importerar välkända varumärken för i första hand vintersport. Vi har ambitionen att via eget lager vara en leverantör till sportfackhandeln med hög servicegrad och snabba, säkra leveranser.

  • Wielsport/Svecomski Norden

    Företaget säljer utrustning jämte utbildar kunder på dem. Är mer en samarbetspartner=problemlösare än en normal säljorganisation. Leverans året runt från eget lager (maskiner från fabrik). Kontaktuppgifter Arboga: Telefon: 0589-897 00 / Fax: 0589-897 03.