Lyckad cykelmässa

Sweden Bike Expo lockade över 100 utställare och 8000 besökare till Kistamässan i helgen. I år var mässan riktad både till branschfolk och konsumenter.

Det var för tredje året som Sweden Bike Expo arrangerades i Stockholm. Bakom evenemanget står entreprenörerna Magnus Rundblad och Fredrik Jansson. I år hade halva fredagen reserverats för branschfolk medan konsumenterna tog över montrarna på fredag eftermiddag.

– Jag har fått så mycket positivt gensvar för årets mässa, både av besökarna och utställarna. Det är roligt. Innan mässan kände jag mig så lugn vilket jag vanligtvis inte brukar och funderade på om det var ett dåligt tecken. Men det var det inte, säger Magnus Rundblad.

För branschföretagen är Sweden Bike Expo ett välkommet evenemang. Här har många leverantörer en chans att träffa slutkonsumenterna. I år fanns också en hel del kringaktiviteter under mässdagarna, som till exempel en rejäl testbana för elcyklarna och modevisningar i Shimanos monter.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Shimano Nordic AB

    Shimano Nordic AB är ett grossistföretag för delar och tillbehör för cykel och fiske, med flera starka agenturer. Leverans till Sverige, Island, Finland, Norge och Danmark året runt från centrallager i Holland.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="14581" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]