Bergans prisade på Modegalan

När modetidningen Habit höll sin Modegala på Cirkus i Stockholm i förra veckan kammade Bergans hem priset som Årets Sportleverantör.

Det var tre företag nominerade till titeln Årets Sportleverantör under Habits Modegalan: Bergans, Haglöfs och Hestrahandsken. Juryns val föll på Bergans med följande motivering:

”Med fokus på den fritidsintresserade kunden har denna sportleverantör nått stora framgångar på marknaden. Ansvar, långsiktighet och tillväxt är prioriterade områden för företaget som varit verksamt sedan många år och har sitt ursprung i vårt grannland. Årets Sportleverantör är Bergans of Norway”

– Att vi tilldelas ett pris som detta är ett erkännande och tydlig indikation på att vi gör rätt saker i Sverige, säger Mark Suiker exportchef på Bergans. Bergans har en lång historia att luta sig tillbaka mot och det är en bra grund att bygga trovärdighet på. Med den trovärdigheten, en hög kvalitet och en snygg funktionell design så har vi en verklig en styrka i varumärket. Vi på Bergans är därför väldigt stolta att denna mix av egenskaper nu lett fram till att vi även prisas för våra ansträngningar.

Modegala hölls på Cirkus i Stockholm 3 november och några andra vinnare var granpa.se – Årets E-handel, Nudie Jeans – Årets Exportmodemärke och H&M – Årets Modekedja.

 

Sportregistret - Relaterat företag