JO Sport fyller på med mer

JO Sport har fyllt på varumärkesportföljen igen. Senast in är varumärket Lifestraw som marknadsför produkter som filtrerar smutsigt vatten.

Lifestraw lanserades av det schweiziska bolaget Vestergaard för några år sedan och har använts i över 70 länder för att hjälpa nödställda vid till exempel naturkatastrofer. Konceptet bygger på ett filter som tar bort 99,9999 procent av alla vattenburna bakterier och 99,9 procent av alla vattenlevande protozoer (parasiter). Filtret innehåller inte några kemikalier, behöver inga batterier för att fungera och renar vattnet omedelbart.

Bland produkterna finns till exempel Lifestraw Personal som syns på bilden samt Lifestraw Go (flaska och ”sugrör”) som prisades på Ispo tidigare i år.

Förutom Lifestraw ingår varumärken som Rossignol, Dynastar, Lange, Hotronic och Teko i JO Sports varumärkesportfölj.

Relaterat företag i Sportregistret

  • JO Sport

    Jo-Sport är din totalleverantör inom cykel, alpint, uteliv, sport och fritid. JO har en populär säljkår som servar våra kunder med täta besök året om. Eget lager med hög ambition att serva våra kunder med snabba leveranser. Modern B2B plattform med möjlighet att erbjuda dropshipment direkt till slutkonsument.