Fyra sponsornyheter

Sportens värld står aldrig stilla. Här kommer fyra sponsornyhetrer inom fotboll, längd, golf och friluftsliv.

Skins // Stoke City

Skins blir officiell leverantör av kompressionsplagg till Premier Leagueklubben Stoke City.

Avtalet, som är på tre år, innebär att spelarna i A-laget, Stokes akademispelare och hela tränarstaben kommer att använda Skins kompressionsplagg under match för att öka muskelprestandan, förbättra uthålligheten och minska skaderisken. Efter match och träning kommer spelarna använda en annan typ av kompressionsplagg för att snabba på återhämtningen.

X-Kross // Bröderna Tynell

Glasögonmärket X-Kross förlänger sitt samarbete med längdåkarna bröderna Daniel och Rikard Tynell.

Avtalet är på ytterligare två år och innebär att Daniel och Rikard kommer att träna och tävla i X-Kross sportglasögon.

Skechers // Matt Kuchar

Ett av världens största sportskoföretag – Skechers – gör nu en satsning på golf.

Frontnamn för kollektionen GOgolf blir Matt Kuchar och förutom att han kommer att synas i deras annonser ska han vara med och ta fram en egen golfskomodell.

Aclima // Lars Monsen

Aclima och TV-profilen Lars Monsen har startat ett samarbete som innebär att Lars ska ta fram en egen kollektion med ullunderkläder. Kollektionen ska vara färdig för leverans till butikerna lagom till julhandeln.

Lars Monsen är Norges mest kände friluftsprofil med egna TV-program som varje säsong har höga tittarsiffror. Hans program har även sänts i SVT.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Aclima AB

    Aclima AB säljer och marknadsför det prisvinnande varumärket Aclima – Högkvalitativa mellanlagerplagg, underställ, strumpor, mössor och handskar i merinoull. Direktleverans från egen fabrik och lager.