Dr Zipe blir en religion

Dr Zipe har lämnat mentalsjukhuset och startat en religion. För att visa sin tro stod folk på kö för att få en tatuering med Dr Zipes logga.


Dr Zipe blir en religion
En följare har intygat sin tro.

Dr Zipe lanserade sitt nya koncept på Ispo. Den gamla, och väldigt framgångsrika, kampanjen med ett mantalsjukhus som scen byts ut mot den nya religionen Zepeism.

– Våra användare är utövare som kör hårt och lever för sin sport, säger Andreas Persson på Future Eyewear. Vi vill gå tillbaka till en lite sportigare stil som mer speglar deras liv och då kom vi upp med idén att skapa en religion.

I sin monter hade de byggt upp en tatueringsverkstad där vem som helst kunde få en gratis tatuering. Valde de dessutom att tatuera in en Dr Zipelogga så fick de dessutom fria goggles i tre år. Och folk stod på kö för att göra det.

Rent produktmässigt tonas även utseendet på goggles ned. Det är betydligt renare grafik på bågar och band och det som är allra hetast är svarta bågar med svarta glas och svart band.

Guard är deras nya modell och den som förväntas bli den nya storsäljaren. Den har en sfärisk dubbellins och ett 50 mm brett band och är något mindre än årets nyhet Headmaster.

Dr Zipe blir en religion
Nya Guard ska bli en storsäljare.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Future Eyewear Group

    Future Eyewear Group är grossist av flera egna Svenska varumärken inom sol-, sport-, skid- och läsglasögon med landets mest heltäckande sortiment. Företaget har egen säljkår för att på bästa sätt serva våra kunder över hela landet. Direktleverans sker från eget lager i Kungälv strax norr om Göteborg.