Handbollsfinaler med Selectbollar

Bollsportspecialisten Select har skrivit ett nytt avtal med Svensk Elithandboll. De tre kommande årens SM-finaler i handboll kommer att spelas med Selects handbollar.

Selects handbollar är inga nykomlingar när det gäller stora matcher. Under de senaste åtta åren har Selectbollar varit matchbollar vid samtliga OS och VM för både damer och herrar. Under vårens dam- och herrfinaler i Malmö Arena kommer bollen Select Ultimate att användas.

– SM-finalerna i maj kommer att bli premiär för nästa säsongs upplaga av Ultimate-bollen. Sedan kommer lagens namn, matchdagen och arenan att tryckas på matchbollarna. Det nya avtalet med Svensk Elithandboll befäster vår position som världens största handbollsleverantör. SM-finalerna är det största som händer i svensk klubblagshandboll, säger Richard Kjell, sales manager på Select Sverige, i ett pressmeddelande.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Svenska Select Sport AB

    Select Sport är en komplett leverantör till handboll och fotboll. Select är specialiserade på fotbollar och handbollar som kan användas i alla slags väder och underlag.