Nästa säsongs skidor i Vemdalen

I februari får återigen Sveriges främsta skidbutiker chansen att testa nästa säsongs produkter när Pro Ski Intro hålls i Vemdalen.


Nästa säsongs skidor i Vemdalen
Claes Forsberg, vd Svenskt Sportforum.

 Vid Pro Ski Intro i Vemdalen 4–6 februari visar Sveriges största alpina leverantörer upp 2014/15 års produkter för speciellt inbjudna alpinbutiker. Som arrangör står Svenskt Sportforum. Genom att erbjuda tre intensiva testdagar inom kategorierna alpin hårdvara, hjälmar och goggles hoppas de tillsammans med de svenska leverantörerna uppnå ett viktigt mål med arrangemanget: Att branschen ska kunna lägga sina ordrar tidigt på säsongen.

– Vår vilja är att alla deltagare under tre dagar ska kunna fokusera på att testa utrustning inne och ute, äta lunch och prata utrustning med leverantörerna. Efter lunchen fortsätter testerna och under middagen fortsätter förhoppningsvis diskussionerna, säger Claes.

Nytt för i år är att Svenskt Sportforum tagit över arrangemanget av eventet. Claes Forsberg poängterar att Interski gjorde ett kanonjobb premiäråret.

– Vi har lyssnat på Jonas Westlund och de andra på Interski och egentligen inte förändrat så mycket. Varför ändra på ett vinnande koncept? Vi har lagt till en dag och kommer att försöka förbereda deltagarna så mycket som möjligt inför besöket, säger Claes.

Nästa säsongs skidor i Vemdalen

Enligt Claes kommer alla deltagande butiker att erhålla ett individuellt tidsschema som innehåller fasta tider för leverantörsbesök inomhus samt tider att testa skidor och utrustning ute i backarna. Allt för att göra deltagandet vid Pro Ski Intro så effektivt som möjligt.

Till 2014 års Pro Ski Intro har Svenskt Sportforum bjudit in drygt 100 av Sveriges främsta specialistbutiker inom alpint. En praktisk lösning enligt Claes.

– Det är ett ”Endast inbjudna-arrangemang” och de berörda är Sveriges bästa specialistbutiker som valt att kunna erbjuda sin kunder stor kunskap och ett bredare toppsegment av produkter, säger Claes Forsberg.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Svenskt Sportforum

    Vi påverkar, skapar förutsättningar och bidrar till en sund branschutveckling och en aktiv fritid för svenska folket. Svenskt Sportforum är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport- och ...

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="15658" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]