Årets affärskvinna i sportbranschen 2013 ska koras

Nu har nomineringen öppnats för "Årets affärskvinna inom svensk sportbransch". Prisutdelare är det kvinnliga nätverket Divas, en del av Svenskt Sportforum.

För tredje året i rad är det dags för det kvinnliga nätverket Divas, en del av Svenskt Sportforum, att dela ut priset ”Årets affärskvinna inom svensk sportbransch”. Divas mål är att få fler kvinnor på ledande positioner i sportbranschen.

Vem som helst kan nominera kandidater via Svenskt Sportforums webb www.svensktsportforum.se Priset kommer att delas ut på Swesport, som hålls på Kistamässan, den 20 januari 2014.

Den allra första vinnaren av priset utsågs i januari 2012. Då prisades Eva Karlsson, vd för Houdini Sportswear. Året därpå fick Kajsa Claesson, försäljningschef på Stadium, priset.

– Det här är ett betydelsefullt pris, säger Claes Forsberg, vd på Svenskt Sportforum, i ett pressmeddelande. Det har ett symbolvärde, det är prestigefullt att få, och det sätter ljus på den viktiga frågan att uppmärksamma kvinnor på höga positioner i sportbranschen och visa på förebilder för de tjejer som vill göra karriär inom sportbranschen.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Svenskt Sportforum

    Vi påverkar, skapar förutsättningar och bidrar till en sund branschutveckling och en aktiv fritid för svenska folket. Svenskt Sportforum är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport- och ...