Sportmarket utökar satsning på brittiska barnkläder

Sportmarket är mer än nöjda med Kozi Kidz första år i Sverige. Nu utökar företaget sin satsning på det brittiska barnklädesmärket.


Sportmarket utökar satsning på brittiska barnkläder
Karin Lind.

Bakom Kozi Kidz står svenskarna Tomas och Linda Torstensson som grundade bolaget i England 2008. Förra hösten introducerades Kozi Kidz på den svenska marknaden av Sportmarket. I kollektionen ingår funktionella ytterkläder och underställ för barn i åldrarna 6 månader till 10 år.

– Gensvaret har varit fantastiskt och därför känns det som ett naturligt steg för oss att erbjuda en bredare kollektion till kommande säsong, säger Karin Lind, produkt- och säljansvarig för Kozi Kidz hos Sportmarket, i ett pressmeddelande.

Kozi Kidz har på kort tid etablerat sig på många marknader. Idag finns märket representerat i knappt 30 länder och förra året öppnade Kozi Kidz sin första egna butik i Peking. Enligt Karin Lind är det Kozi Kidz färger, kvalitet och höga säkerhetstänk som gjort att kläderna har blivit populära i Sverige.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Sportmarket AB

    Sportmarket är leverantör till sporthandeln av kända varumärken inom vintersport, skor samt konfektion. Samtliga leveranser sker från eget lager. Året-runt service.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="16111" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]