CCM på talangjakt

I sommar fokuserar CCM stort på unga talanger. Skillscamp blir namnet på CCM:s sommarevent där företaget vill hitta de allra största hockeytalangerna i Europa.

CCM Skillscamp kommera att ambulera på tio platser i sex europeiska länder – Sverige, Ryssland, Finland, Schweiz, Tjeckien och Tyskland. Preliminärt kommer Sverige-stoppen av turnén att bli i Segeltorp, Stockholm den 20 juli och i Göteborg den 27:e samma månad.

Skillscamp blir navet i CCM:s varumärkeskampanj ”Start Your Legend” som kommer att ge unga spelare chansen att bli ansiktet utåt för CCM i Europa. Skillscamp har tidigare hållits i Nordamerika.

– Skillscampen handlar om att göra dig som individ till en bättre hockeyspelare genom att du under en dag kommer att tränas av några av Europas bästa coacher och spelare, säger Robert Zaring, marknadsdirektör på Reebok CCM Hockey. 

Varje spelare som kommer att delta kommer att få prova den senaste hockeyutrustningen från CCM. Däribland nya RBZ-skridskon och RBZ Stage 2-klubban som kommer i butik under sommaren.

För deltagarna blir dagen intensiv. De kommer att köra ispass, styrketräna samt lyssna på teorigenomgångar och föreläsningar om hälsa. Att delta är gratis men platserna är begränsade.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.