Picture Organic är bäst på Ispo

Trots att jag har en dag kvar på mässan utnämner jag franska Picture Organic till bäst alla kategorier på Ispo. Märket har precis allt.


Picture Organic är bäst på Ispo
En annan stil av Picture än den vi visat tidigare.

Det var länge sedan jag spontant gillade ett märke så mycket som jag gillar Picture. Direkt när jag såg det på Swesport så gillade jag stilen och insåg att skid- och brädåkare skulle knockas precis som jag.

Mitt första intryck har förstärkts här på Ispo när jag fått se hela kollektionen men det som verkligen får mig att gå igång är deras ekosatsning. Ingenting, ja förutom en broderad recycle-logga, avslöjar att det här är plagg med ett tungt ekotänk. Deras Welcome Jacket är till 95 procent avåtervinningsbar polyester och det är i princip omöjligt att komma upp i en högre andel. Att det nu finns ekoplagg med samma funktion och stil som vanliga plagg gör att kunderna kan göra ett aktivt miljöval i sportbutiken på samma sätt som de väljer ekologisk mjölk eller kravmärkta bananer på Ica. Det är ett oerhört viktigt steg och för det ska Picture hyllas. Det har dessutom redan hänt – de vann precis Ispo Award för sitt miljötänk.

Picture Organic är bäst på Ispo
Så här ser Picture för tjej ut.

Sportregistret - Relaterat företag