Färggladast på Swesport

Picture är klädmärket det snackas om i Europa just nu. Och nu finns de färgglada franska kläderna här på Swesport.

Är du sugen på ett nytt, hett varumärke till din butik ska du besöka Frontflip och titta på deras nya klädmärke Picture. Det är ett franskt klädmärke som startades 2008 och som på kort tid blivit ett av de märken som det snackas mest om på kontinenten.

Grejen med Picture är dels deras färgstarka utseende och dels deras organiska tänkande. Bland annat finns i deras kollektion en skaljacka som till 95 procent består av återvunnet material och på många modeller består fodret av hopsydda spillbitar.

– Jag blev helt såld på Picture när jag såg det på Ispo för ett par år sedan, säger Patrik Lundin på Frontflip. Jag vill jobba med märken som är unika på något sätt och På Picture är det både med sitt utseende och sitt miljötänk.

Picture vänder sig till skid- och snowboardåkare och plaggen finns både med längre jibbpassforma och lite tajtare alpin stil.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Frontflip AB

    Distributör för Skid/snowboard outerwear, snowboardprodukter, sportkonfektion, cykelhjälmar, streetwear, longboards, skydd och tillbehör. Nitro snowboards, Bataleon snowboards, Flow bindningar, Nidecker snowboards, L1 outerwear, Madrid Longboards, Bern Hjälmar