Flow är tillbaka i Sverige

Efter några års frånvaro på den svenska marknaden är Flow tillbaka och det är Mr Flow själv som tar tag i märket.


Flow är tillbaka i Sverige
Picture Organic Clothing har en egen stil med starka färger och ännu starkare kontraster.

Patrik Lundin var under många år Mr Flow i Sverige. Han tog ett relativt litet snowboardbindningsmärke och gjorde det till ett av de största i landet. De senaste åren har det varit fullt fokus på Nitro Snowboards för Patrik men när han kände att de borde bredda sig med ytterligare ett märke tvekade han inte länge innan han bestämde sig för att ta upp Flow igen.

I dag är Flow ett komplett snowboardmärke med brädor, bindningar och skor men det är framförallt deras unika bindning med den fällbara bakkappan som ger en semi step-infunktion som är huvudprodukten.

– Flow kommer att passa utmärkt in i vår distribution och kommer att komplettera  våra andra varumärken i portföljen perfekt, säger Patrik Lundin på Frontflip.

Nu är Flow inte det enda nya märket hos Frontflip – de har även tagit upp klädmärket Picture Organic Clothing. Picture är ett klädmärke med en väldigt egen stil, en stil som syns och får människor att le. Det är ett nytt märke, grundat 2008, som har satt miljö och etik främst i sin affärsidé. De garanterar att alla deras plagg är tillverkade ekologiskt eller av återvunna material och märket vänder sig till skidåkare, snowboardåkare och surfare.

– Vi kunde inte låta bli att plocka upp Picture Organic Clothing, säger Patrik. Efter att ha sett märket på Ispo så var vi bara tvungna att jobba med det. Det är det mest intressanta vi sett på länge.

Sportregistret - Relaterat företag