Future in i framtiden

Det händer mycket med Future Trading just nu. Ny logga, arga fåglar och så har de börjat med cyklar.

Med en ny logga vill Future Trading visa att de är på väg in i framtiden. Den nya loggan har ett stiliserat F som speglas och då bildar en pil. Det är en modern logga som ska vara tydligare än den gamla. Färgerna blått, grått och svart ska nu genomsyra hela Futures grafiska profil.

Produktmässigt har Future Trading fått världslicensen på på att göra solglasögon med figurerna från succéspelen Angry Birds. I början av nästa år kommer det både goggles och solglasögon med de förbannade fåglarna.

En helt ny produkt för Future är cyklar från det udda cykelmärket PG Bikes. PG Bikes är nog världens mest pimpade cyklar och det är ett tyskt märke som på kort tid spridits över hela världen. Nu tar Future Trading hand om försäljningen i hela Skandinavien och cyklarna, med och utan elmotor, kommer att finnas med på många av Futures events och kopplas ihop med varumärket Dr Zipe.

Värt att notera är också att mannen med det yviga skägget i Dr Zipes annonser kom trea på skägg-VM i år.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Future Eyewear Group

    Future Eyewear Group är grossist av flera egna Svenska varumärken inom sol-, sport-, skid- och läsglasögon med landets mest heltäckande sortiment. Företaget har egen säljkår för att på bästa sätt serva våra kunder över hela landet. Direktleverans sker från eget lager i Kungälv strax norr om Göteborg.