Svensk bindning från Burton

Burton Snowboards hyllar de bästa svenska snowboardparkerna genom att ge ut en specialutgåva av deras Cartel Reflexbindning.

För de som vill ha en riktigt unik bindning till sin snowboard kan Burtons hyllning till svenska parker vara något. Det är en Cartel Reflexbindning som på ena bakkappan har en Sverigekarta och på den andra namnen på de fyra bästa parkerna i Sverige: Bräcke, Soulpark, Pink Park och Kläppen.

Bindningen kommer bara i 50 ex så det gäller att hänga på låset.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Burton

    Jake Burton Carpenter grundade Burton Snowboards från sin lada i Vermont år 1977 och har ägnat resten av sitt liv åt snowboardåkning. Sedan grundandet har Burton haft en viktig roll när det kommer till att få snowboardåkning att växa från en bakgårdshobby till en sport i världsklass genom att skapa banbrytande produkter, stödja ett team av åkare och sätta press på semesterorter att tillåta snowboardåkning. Idag designar och producerar Burton marknadsledande produkter för snowboardåkning och utomhusaktiviteter. Burton Snowboards är ledande när det gäller hållbarhet inom utomhus- och vintersportbranscherna och har som världens första snowboardföretag belönats med B Corporation®-certifieringen. Burton är privatägt av Donna Carpenter och har sitt huvudkontor i Burlington, Vermont i USA och kontor i Österrike, Japan, Australien, Kanada och Kina.