Cykelnytt i Nacka

En ny cykelbutik slår upp sina dörrar i Nacka. Butiken Bikevillage som slår upp sina dörrar under påskhelgen vill förutom att sälja cyklar också bli en träffpunkt för cykelintresserade Nackabor.

Cykeltrenden växer och det märks inte minst i storstadregionerna. I Nacka, öster om Stockholm vill killarna bakom Bikevillage serva alla de som väljer två hjul istället för fyra hjul. Det gäller unga som gamla, elitmotionärer och nyfrälsta cyklister. Ägaren Carl-Fredrik Engström har ett förflutet inom bilhandeln men har ordagrant valt att sadla om. Ambitionen hos killarna på Bikeville är att ge kunden ett personligt bemötande i en butik med skön atmosfär.

– Intresset har varit stort redan innan vi öppnat. Men vi ska inte ha någon stor premiärdag utan smyger snarare igång med verksamheten nu till påsken, säger Carl-Fredrik Engström på Bikevillage.

I den nästan 200 kvadratmeter stora butiken finns också en verkstad där Rodrigo Aros härskar. Han både reparerar, servar  och bygger cykelar efter kundens önskemål. I Bikevillage finns cyklar från Colnago, Yeti, Skeppshult och Trio-bike samt konfektion och tillbehör  från Poc, Shimano, Sram och Cycloc.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Shimano Nordic AB

    Shimano Nordic AB är ett grossistföretag för delar och tillbehör för cykel och fiske, med flera starka agenturer. Leverans till Sverige, Island, Finland, Norge och Danmark året runt från centrallager i Holland.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="17118" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]