Ny sportfiskechef hos Normark

Jesper Norell är ny chef för sportfiskedivisionen på Normark Scandinavia AB. Enligt Normarks vd Matts Baum har Norell precis den kompetens som företaget eftersökt.

Intresset för tjänsten har varit stort och ett hundratal ansökningar behandlades under förra hösten. Jesper Norell kommer närmast från livsmedelsföretaget Tage Lindblom AB där han arbetat som försäljningschef och nyckelkundsansvarig.

– Det är motiverande och inspirerande att komma till ett företag med en så stark varumärkesportfölj. Jag är sportfiskare sedan barnsben och känner ett stort engagemang inför uppgiften att leda Normarks sportfiskedivision, säger Jesper Norell i ett pressmeddelande.

I Normarks sportfiskeportfölj ingår välkända varumärken som Rapala, Sufix och Shimano.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Shimano Nordic AB

    Shimano Nordic AB är ett grossistföretag för delar och tillbehör för cykel och fiske, med flera starka agenturer. Leverans till Sverige, Island, Finland, Norge och Danmark året runt från centrallager i Holland.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="17364" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]