Leverantör breddar och värvar

Schweizaren Oliver Frangi blir ny säljchef för cykelleverantören I like bike. Han kommer att ansvara för att sälja företagets varumärken till ett bredare urval cykelbutiker än vad man gjort hittills.

Tvåmanna företaget I like bike har varumärken som Knog, Sunn och Electra Bicycles. Tidigare har killarna som driver företaget, Tobias Adolfsson och Björn Rangdén varit ganska selektiva med vilka butiker de har samarbetet med. Den senaste tiden har verksamheten vuxit och intresset för företagets varumärken ökat. Därför blev en nyvärvning nödvändig.

– Vi har vuxit så mycket att vi själva inte riktigt hinner med säljbiten. Det är speciellt Knog och och Sunn som har gått väldigt bra. Vår avsikt är nu att bredda antalet butiker som vi säljer till, förklarar Björn Rangdén på I like bike.

Oliver Frangi som tidigare jobbade på det danska företaget To kind bor redan i Sverige sedan tre år med sin familj. I och med att Frangi, eller Oli som han kallas av de flesta börjar på I like bike övertar företaget också den svenska agenturen till varumärken som Felt, Crank Brothers och 661. Alla är varumärken som Oliver Frangi tidigare har jobbat med.

Leverantör breddar och värvar Leverantör breddar och värvar

Relaterat företag i Sportregistret

  • Shimano Nordic AB

    Shimano Nordic AB är ett grossistföretag för delar och tillbehör för cykel och fiske, med flera starka agenturer. Leverans till Sverige, Island, Finland, Norge och Danmark året runt från centrallager i Holland.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="20737" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]