Roswi tar till flaskan

Roswi har utökat sin digra produktportfölj med två nya varumärken - SIGG och Industrial Revolution. SIGG är välkända aluminiumflaskor och Industrial Revolution ligger bakom produkten UCO som är mer känd under namnet Candle Lantern.

Schweiziska SIGG har mer än 100 års erfarenhet av att tillverka termosar, matlådor och flaskor. Deras mest kända produkt är utan tvekan vattenflaskan i aluminium som finns i en mängd färger och mönster för att passa såväl ung som gammal

– SIGG är mycket glada för partnerskapet med ROSWI som ledande distributör med lång erfarenhet av globala och starka varumärken, säger Jonas Welander, International Area Sales Manager SIGG. Vi övertygade om att vi tillsammans skapar ytterligare mervärde och fortsatt tillväxt för kunderna med SIGGs innovativa varumärke, ROSWIs service, kunniga och positiva medarbetare samt starka kund relationer.

Industrial Revolution kommer från USA och deras främsta produkt är en liten lampa – Candle Lantern – som sprider ett varmt och mjukt ljus i upp till nio timmar. Lyktan väger lite och kan fällas ihop för att ta mindre plats i packningen.

Roswi börjar omgående att jobba med båda varumärkena. Sedan tidigare har de bland annat Maglite, Victorinox, Katadyn, Optimus och Light My Fire.

Roswi tar till flaskan Roswi tar till flaskan

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.