Repairshop och Cyclecomponents i samarbete

Webbcykelbutiken Cyclecomponents har skrivit avtal med verkstadskedjan Repairshop.

Samarbetet innebär att Cyclecomponents kunder kostnadsfritt kan få cykeln garantimonterad och levererad av Repairshop. Efter köpet kan kunden även få hjälp med att byta reservdelar och göra reparationer, samt att Repairshop hjälper till med alla garantiärenden.

Syftet med samarbetet är att göra det enklare för konsumenter att köpa cykel via internet och underlättar för dem som känt sig tveksamma till internetköp, när de inte haft en riktig butik att vända sig till vid frågor.

Fördelarna är många, enligt Cyclecomponents vd Andreas Moberg, som menar att det är viktigt för dem och deras kunder att ha en samarbetspartner som inte tackar nej till någon kund.

Cyclecomponents med leverantörerna Shimano Nordic, Duells, Vartex och Bike Toyz har utbildat medarbetarna på Repairshop gällande service på ett flertal olika varumärken. Repairshop har ständigt nya mekanikerutbildningar för att vara säkra på att de kan serva alla varumärken och att servicenivån kan hållas hög.

Servicekedjan Repairshop har inriktat sig på service av cyklar, mopeder och fitnessutrustning som är köpta via internet och stormarknader. I nuläget finns 11 butiker runtom i Sverige och målsättningen är 60 butiker i Sverige inom några år.

Repairshop och Cyclecomponents i samarbete Repairshop och Cyclecomponents i samarbete

Relaterat företag i Sportregistret

  • Shimano Nordic AB

    Shimano Nordic AB är ett grossistföretag för delar och tillbehör för cykel och fiske, med flera starka agenturer. Leverans till Sverige, Island, Finland, Norge och Danmark året runt från centrallager i Holland.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="19095" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]