Gamla Stans Cykel prisad

Gamla Stans Cykel i Stockholm har prisats av cykelmärket Brooks. Butiken är en av få världen över som uppnått maximala sex rivets i Brooks nyinstiftade program Dealers of Excellence.

I Dealers of Excellence graderas butikerna i rivets. Rivets betyder nitar på engelska, det vill säga de nitar som sitter på Brooks lädersadlar. Tilldelningen av nitar baseras bland annat på butikens sortiment och försäljning men framförallt på hur mycket passion återförsäljaren visar för varumärket Brooks.

Under prisutdelningen på cykelmässan i Friedrichshafen tilldelades Gamla Stans Cykel ett numrerat exemplar av Swallowsadeln i vitt läder samt en specialdesignad skylt att hänga upp i butiken.

Av: Magnus Reithner

Gamla Stans Cykel prisad Gamla Stans Cykel prisad

Relaterat företag i Sportregistret

  • Shimano Nordic AB

    Shimano Nordic AB är ett grossistföretag för delar och tillbehör för cykel och fiske, med flera starka agenturer. Leverans till Sverige, Island, Finland, Norge och Danmark året runt från centrallager i Holland.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="18491" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]